Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

 

PROGRAMOK A PLÉBÁNIÁN

  1. Hétfőn este 6 órától liturgikus katekézisre hívunk benneteket.
  2. Hétfőn (11.13.) este 7 órakor képviselőtestületi ülésre várjuk a testület tagjait a könyvtárba.
  3. Kedden délelőtt 9 órától baba-mama klub lesz.
  4. Kedden este fél 6-tól gerinctorna az Ifi-klubban.
  5. Szerdán nem lesz felnőtt katekézis.
  6. Csütörtökön egész napos szentségimádást tartunk a kápolnában a szokott rend szerint.
  7. Csütörtökön este 6 órakor Filmklub lesz a tanácsteremben.

FELHÍVÁS

  1. Kérjük a hozzátartozókat, hogy az urnatemetőből legyenek szívesek hazavinni a saját vázákat, és az állványokon található közös vázákat használják.
  2. Ebben az évben is lesz 12 órás dicsőítés a Felekezetközi Közösség szervezésében. Az időpontja: 2023.11.18. szombat, reggel 8 órától este 8 óráig. A helyszín: Baptista Gyülekezet imaháza. Szeretettel várnak mindenkit!
  3. Jövő hét péntek délután és szombat-vasárnap egész nap 2023. november 17-19-ig karácsonyi adománygyűjtést szervez a Szentcsalád Karitász csoportja a Magyar Élelmiszerbankkal együtt a Nagy Tesco-ban. Várjuk azokat, akik szeretnének a gyűjtésben segíteni és szívesen fogadjuk az adományaitokat is. Bővebb információért Golovics Mónikát keressétek.
  4. November 19-én lesz aSzent Erzsébet templom búcsúja. A szentmisét Dr. Bábel Balázs érsek atya tartja délelőtt 10 órakor. Szeretettel várják a kedves testvéreket!
  5. November 24-én, pénteken este 6 órakor „Kerékpárral Lisszabonba” címmel interaktív előadás lesz a plébánián, amit Szép Miklós Levente és még néhány egyetemista fiatal tart. Az egykori pannonhalmi diákok 2023 nyarán kerékpárral utaztak Lisszabonba az Ifjúsági Világtalálkozóra. Az előadásra minden érdeklődőt szeretettel várnak!
  6. Szeretettel hívunk mindenkit a plébánia Adventi udvarába december 2-án, szombaton. Az adventi vásárok hangulatát idéző program délután 2-től este 10-ig tart. Lesz adventi koszorúkötés, a gyerekek számára kézműves foglalkozás, este fél héttől pedig a Barátok Együttes Léleksimogató koncertjével hangolódhatunk az adventre. Várunk minden érdeklődőt!