A hét ünnepei, szentjei:

Csütörtökön: Szent András apostol

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

 

PROGRAMOK A PLÉBÁNIÁN

 

  1. Hétfő este 6 órától liturgikus katekézisre hívunk benneteket.
  2. Kedd délelőtt 9 órától baba-mama klub lesz.
  3. Kedd este fél 6-tól gerinctorna az Ifi-klubban.
  4. Szerda este 6 órakor felnőtt katekézis.
  5. Csütörtökön egész napos szentségimádást tartunk a sekrestyében a szokott rend szerint.
  6. Csütörtök este 6 órakor Filmklub lesz a tanácsteremben.

FELHÍVÁS

  1. Bánky Sándorné Magdikától hétfőn 16 órakor gyászmise keretében búcsúzik el a plébánia közössége.
  2. Hálás szívvel köszönjük a hétvégi adománygyűjtésben résztvevők segítségét és munkáját! Az Adományozóknak a felajánlott tartósélelmiszereket és az önkénteseknek önzetlen munkájukat. Nagyon szép eredménnyel zártunk!
    Istennek legyen hála!
  3. Petőfi Sándor Katolikus Általános Iskola 2023. november 29-én és 30-án nyílt napokat tart leendő első osztályos gyerekek szülei számára. A részleteket az iskola honlapján olvashatják. Szeretettel várjuk Önöket iskolánkba!
  4. APiarista Gimnázium nyílt napokra várja novemberben az érdeklődő nyolcadikos diákokat és szüleiket. Ezekre az iskola honlapján lehet jelentkezni. A beiskolázási hírlevélre is várják a feliratkozásokat, azon keresztül kaphatnak részletes információkat.
  5. A hagyományokhoz hűen, idén is közös adventi koszorúkötésre várjuk hittanosainkat családjaikkal és a plébániához tartozó családokat gyermekeikkel. A program időpontja: 2023. december 1. péntek. Kezdete: 16:30. Helyszíne: a plébánia nagyterme. A részvételhez ide kattintva lehet regisztrálni. Minden eszközt és kelléket biztosítunk, melyhez 3000 Ft/ készített koszorú adományt kérünk a programon résztvevőktől.
  6. Szeretettel hívunk mindenkit a plébánia Adventi udvarába december 2-án, szombaton. Az adventi vásárok hangulatát idéző program délután 2-től este 10-ig tart. Lesz adventi koszorúkötés, a gyerekek számára kézműves foglalkozás, este fél héttől pedig a Barátok Együttes Léleksimogató koncertjével hangolódhatunk az adventre. Várunk minden érdeklődőt!
  7. Idei adventi lelkigyakorlatunkat december 5-6-7-én (kedd-szerda-csütörtök) az esti 6 órai szentmisékben tartjuk, melyet Szabó Dániel piarista szerzetes vezet. Ezeken a napokon nem lesz roráte. Negyed 6-tól gyónási lehetőség is lesz mindhárom napon, kérünk mindenkit, hogy ne halasszuk adventi szentgyónásunkat az utolsó pillanatokra, az atyák rendelkezésre állnak, amikor csak lehet, keressétek őket bizalommal!