A hét ünnepei, szentjei:

Szerdán: Hamvazószerda

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

PROGRAMOK A PLÉBÁNIÁN

 1. Hétfő este 6 órától liturgikus katekézisre hívunk benneteket.
 2. Hétfő (02. 12.) este 7 órakor képviselőtestületi ülésre várjuk a testület tagjait a könyvtárba.
 3. Kedd délelőtt 9 órától baba-mama klub lesz.
 4. Kedd este fél 6-tól gerinctorna az Ifi-klubban.
 5. Csütörtökön egész napos szentségimádást tartunk a sekrestyében a szokott rend szerint.
 6. Csütörtök este 6 órakor filmklub lesz a tanácsteremben.
 7. Péntek este fél 6-tól keresztút, utána szentmise.

 

FELHÍVÁS

 1. Szerdán megkezdődik a Szent Negyven Nap. Hamvazószerda szigorú böjti nap, ne feledkezzünk meg róla. Este 6 órakor szentmise, jöjjünk minél többen, kezdjük együtt a felkészülést húsvét ünnepére. Ezen a napon nem lesz felnőtt katekézis.
 2. Jövő vasárnap (02. 18.) ismét „kávéházba” hívunk bennetek. A 10 órai szentmise után az ifi-klubban várunk mindenkit kávézásra, teázásra, beszélgetésre.
 3. A Házasság hete rendezvénysorozat Kecskeméten február 10-től 21-ig tart. A programokról részletes információk a Facebook eseménynél érhetők el. Ehhez kapcsolódva jövő vasárnap, február 18-án a szentmisék után megáldjuk a házaspárokat.
 4. Idei nagyböjti lelkigyakorlatunkat március 5-6-7-én (kedd-szerda-csütörtök) az esti 6 órai szentmisékben tartjuk, melyet Gyirán Péter atya vezet. Fél 6-tól gyónási lehetőség is lesz mindhárom napon, kérünk mindenkit, hogy ne halasszuk nagyböjti szentgyónásunkat az utolsó pillanatokra, az atyák rendelkezésre állnak, amikor csak lehet, keressétek őket bizalommal! A lelkigyakorlat napjain nem lesz reggel szentmise.