A hét ünnepei, szentjei:

Csütörtökön: Szent Péter apostol székfoglalása – Ü
Pénteken: Szent Polikárp püspök és vértanú
Szombaton: Szent Mátyás apostol – Ü

 

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

 

PROGRAMOK A PLÉBÁNIÁN

  1. Hétfő este 6 órától liturgikus katekézisre hívunk benneteket.
  2. Kedd délelőtt 9 órától baba-mama klub lesz.
  3. Kedd este fél 6-tól gerinctorna az Ifi-klubban.
  4. Szerdán nyugdíjas klub fél 10-től.
  5. Szerda este 6 órakor felnőtt katekézisre várunk minden érdeklődőt.
  6. Csütörtökön egész napos szentségimádást tartunk a sekrestyében a szokott rend szerint.
  7. Csütörtök este 6 órakor filmklub lesz a tanácsteremben.
  8. Péntek este fél 6-tól keresztút, utána szentmise.

 

FELHÍVÁS

  1. Jövő vasárnap, február 25-én országos gyűjtés lesz a katolikus iskolák javára.
  2. Idei nagyböjti lelkigyakorlatunkat március 5-6-7-én (kedd-szerda-csütörtök) az esti 6 órai szentmisékben tartjuk, melyet Gyirán Péter atya vezet. Fél 6-tól gyónási lehetőség is lesz mindhárom napon, kérünk mindenkit, hogy ne halasszuk nagyböjti szentgyónásunkat az utolsó pillanatokra, az atyák rendelkezésre állnak, amikor csak lehet, keressétek őket bizalommal! A lelkigyakorlat napjain nem lesz reggel szentmise.
  3. Február 19-én hétfőn este a Kocsis Pál Iskola dísztermében Uzsalyné dr. Pécsi Rita neveléskutató, Horváth Szilárd, a gödi Búzaszem Iskola igazgatója és Papp Zsolt, a kecskeméti Szent Imre Iskola igazgatójaaz iskolaválasztás pedagógiai, pszichológiai szempontjairól tart beszélgetést. A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Információk a Szent Imre Iskola honlapján.
  4. Sok szeretettel várja a Petőfi Sándor Katolikus Általános Iskola és Óvoda az óvoda iránt érdeklődő családokat 21-én nyílt napra. Ezt a délutánt csak a szülők számára szervezik, gyermek programos nyílt nap márciusban lesz. Lehetőségük lesz az óvó nénikkel személyesen beszélgetni, és bepillantani óvoda életébe. A program 16 órakor kezdődik a tornateremben. Szeretettel várnak mindenkit.
  5. A Petőfi Sándor Katolikus Általános Iskola február 22-én és 23-án nyílt tanítási órákra hívja és várja szeretettel a leendő elsős gyermekek szüleit. Angol-magyar, német-magyar két tanítási nyelvű, matematika és természettudományi tagozatos osztályaink osztályfőnökeinek óráit tekinthetik meg a kedves érdeklődők mindkét napon az 1. és 2. órákban, a 3. órában igazgatói tájékoztatón ismerkedhetnek meg az intézmény szakmai munkájával. Február 24-én, szombaton 10 órától a gyermekekkel együtt várjuk a családokat egy vidám, játékos délelőttre! További információ a honlapunkon olvasható: https://pski.hu/
  6. A kecskeméti Imádság Háza újra Imanapot tart. Ha szeretnéd kicsit jobban ismerni és érteni az Imádság Házát, ha szeretsz imádkozni és dicsőíteni, ha szeretnél jó tanításokat hallani Isten személyéről és Dávid király életéről, akkor gyere el március 9-én a Pünkösdi Gyülekezet imatermébe. A program 9:30-tól 18:00-ig tart. Gyere, adjuk ezt a napot Istennek!
  7. Most vasárnap (02. 18.) ismét „kávéházba” hívunk bennetek. A 10 órai szentmise után az ifi-klubban várunk mindenkit kávézásra, teázásra, beszélgetésre.