A hét ünnepei, szentjei:

Hétfőn: Boldog Meszlényi Zoltán püspök és vértanú
Csütörtökön: Szent Perpétua és Felicitász vértanúk

 

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

 

PROGRAMOK A PLÉBÁNIÁN

 

  1. Hétfő este 6 órától liturgikus katekézis lesz.
  2. Kedd délelőtt 9 órától baba-mama klub.
  3. A keddi gerinctorna kivételesen péntek délután fél 5-től lesz megtartva.
  4. Szerdán nyugdíjas klub fél 10-től.
  5. Szerda este elmarad a felnőtt katekézis.
  6. Csütörtökön egész napos szentségimádást tartunk a kápolnában a szokott rend szerint.
  7. Csütörtökön elmarad a filmklub.
  8. Péntek este fél 6-tól zenés keresztútra és szentmisére hívunk benneteket. Vendégünk a kalocsai Adorate zenekar.

 

FELHÍVÁS

 

  1. Idei nagyböjti lelkigyakorlatunkat március 5-6-7-én (kedd-szerda-csütörtök) az esti 6 órai szentmisékben tartjuk, melyet Gyirán Péter atya vezet. Fél 6-tól gyónási lehetőség is lesz mindhárom napon, kérünk mindenkit, hogy ne halasszuk nagyböjti szentgyónásunkat az utolsó pillanatokra, az atyák rendelkezésre állnak, amikor csak lehet, keressétek őket bizalommal! A lelkigyakorlat napjain nem lesz reggel szentmise.
  2. A kecskeméti Imádság Háza újra Imanapot tart. Ha szeretnéd kicsit jobban ismerni és érteni az Imádság Házát, ha szeretsz imádkozni és dicsőíteni, ha szeretnél jó tanításokat hallani Isten személyéről és Dávid király életéről, akkor gyere el március 9-én a Pünkösdi Gyülekezet imatermébe. A program 9:30-tól 18:00-ig tart. Gyere, adjuk ezt a napot Istennek!
  3. A Szentcsalád Plébánia Karitász csoportja 2024. március 03-10-ig várja a tartósélelmiszer adományokat a Katolikus Egyház által meghirdetett nagyböjti felhívás keretében. Aki teheti, lehetőségéhez mérten segítsen, hogy a rászoruló családoknak is legyen a húsvéti készülődés szeretetteljes. Az előtérben lévő dobozokba lehet elhelyezni. Kérjük, hogy figyeljünk a szavatossági időre is! Hálásan köszönjük!
  4. Jövő vasárnap (03. 10.) ismét „kávéházba” hívunk bennetek. A 10 órai szentmise után az ifi-klubban várunk mindenkit kávézásra, teázásra, beszélgetésre.
  5. Március 17-én, vasárnap plébániánkra látogat Michael Wallace BanachMagyarország apostoli nunciusa. 10 órakor ünnepi szentmisét mutat be, majd egy személyesebb találkozóra kerül sor a plébánia közösségeivel. Szeretettel várunk mindenkit, és kérjük, hogy vegyünk részt minél többen ezen az ünnepi eseményen!