Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

 

PROGRAMOK A PLÉBÁNIÁN

 1. Hétfő este 6 órától liturgikus katekézisre hívunk benneteket.
 2. Hétfő (03. 11.) este 7 órakor képviselőtestületi ülésre várjuk a testület tagjait a könyvtárba.
 3. Kedd délelőtt 9 órától baba-mama klub lesz.
 4. Kedd este fél 6-tól gerinctorna az Ifi-klubban.
 5. Szerda este elmarad a felnőtt katekézis.
 6. Csütörtökön egész napos szentségimádást tartunk a kápolnában a szokott rend szerint.
 7. Csütörtök este elmarad a filmklub.
 8. Pénteken, március 15-én nem lesz keresztút és szentmise.

 

FELHÍVÁS

 1.  Jövő vasárnap, március 17-én a Szentföld javára lesz gyűjtés. Köszönjük az adományokat!
 2. A Szentcsalád Plébánia Karitász csoportja 2024. március 03-10-ig várja a tartósélelmiszer adományokat a Katolikus Egyház által meghirdetett nagyböjti felhívás keretében. Aki teheti, lehetőségéhez mérten segítsen, hogy a rászoruló családoknak is legyen a húsvéti készülődés szeretetteljes. Az előtérben lévő dobozokba lehet elhelyezni. Kérjük, hogy figyeljünk a szavatossági időre is! Hálásan köszönjük!
 3. Idei elsőáldozásra készülő csoportjaink első szentgyónására szombaton (03. 09.) került sor itt a plébánián. Több mint 60 fő készül az első szentáldozására, imádkozzunk értük!
 4. Michael Wallace BanachMagyarország apostoli nunciusa plébániánkra látogat március 17-én, jövő vasárnap. 10 órakor ünnepi szentmisét mutat be, majd egy személyesebb találkozóra kerül sor a plébánia közösségeivel. Szeretettel várunk mindenkit, és kérjük, hogy vegyünk részt minél többen ezen az ünnepi eseményen!
 5. Március 15-én az urnatemető 10-12 óra között látogatható. A plébániahivatal zárva lesz. Egyéb napokon a megszokott rend szerint tartunk nyitva.
 6. Most vasárnap (03. 10.) ismét „kávéházba” hívunk bennetek. A 10 órai szentmise után az ifi-klubban várunk mindenkit kávézásra, teázásra, beszélgetésre.