A hét ünnepei, szentjei:

Kedden: Szent Adalbert, püspök és vértanú
Csütörtökön: Szent Márk evangélista – Ü

 

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

 

PROGRAMOK A PLÉBÁNIÁN

 

 1. Hétfőn egész napos szentségimádás lesz a kápolnában.
 2. Hétfő este 6 órától liturgikus katekézisre hívunk benneteket.
 3. Kedd délelőtt 9 órától baba-mama klub lesz.
 4. Kedd este fél 6-tól gerinctorna az Ifi-klubban.
 5. Szerda este 6 órakor felnőtt katekézisre várunk minden érdeklődőt.
 6. Csütörtökön egész napos szentségimádást tartunk a kápolnában a szokott rend szerint.
 7. Csütörtök este 6 órakor filmklub lesz a tanácsteremben.

 

FELHÍVÁS

 

 1.  Kérünk titeket, hogy adóbevalláskor ne felejtsetek el rendelkezni az adó 1+1 %-ról! Az első 1%-ot a Magyar Katolikus Egyház javára, a 0011-es technikai szám megjelölésével. A második 1%-ot javasoljuk a plébánia Szent Erzsébet Alapítványa javára felajánlani, melynek adószáma 18342860-1-03Hálásan köszönjük az adományokat!
 2. A plébánia hitoktatói idén is napközis táborba várják a hittanos gyermekeket a nyári szünet első hetében, június 24-28-ig (hétfőtől péntekig) 8.00-16.00 óráig. A tábor mottója: „Jézus, taníts minket imádkozni!” Részvételi díj (adomány): 20 000,- Ft, mely tartalmaz „hittanos” és szabadidős programokat, valamint háromszori étkezést. Helyszín: Szentcsalád Plébánia (6000 Kecskemét, Irinyi u. 62.) Információk a hittanároknál és a szentcsalad.hittan@gmail.com címen. Jelentkezési felülethez QR kódot az előtérben találtok, vagy ide kattintva érhetitek el:
 3. Szeretettel hívunk Benneteket a Szentcsalád Plébánia Közösségi Táborába július 3-7-ig, a győri Apor Vilmos Katolikus Iskolaközpont Kollégiumába. A táborba fiatalokat, időseket, egyedülállókat, családokat is várunk! Részletek és jelentkezési lap a honlapon található, nyomtatott formában az iroda előtti asztalról is elvihető.
 4. Április 27-én, szombaton 9-12 óráig a Szentcsalád Karitász és az Egyedülálló Szülők Klubja Kecskemét közösenruha- és játékbörzét szervez a Plébánián. Várunk női, férfi és gyerekruhákat, játékokat, amiket szívesen felajánlotok azok részére, akik még hasznát tudják venni. A befolyt pénzadományból az egyszülősök nyári gyermekfelügyeletét támogatjuk. A kipakoláshoz fél 8-tól és az elpakoláshoz 12 órától szívesen várjuk az önkénteseket!
 5. Most vasárnap (04. 21.)ismét „kávéházba” hívunk bennetek. A 10 órai szentmise után az ifi-klubban várunk mindenkit kávézásra, teázásra, beszélgetésre.