A hét ünnepei, szentjei:

Hétfőn: Sienai Szent Katalin, szűz és egyháztanító, Európa társvédőszentje – Ü
Szerdán: Munkás Szent József
Csütörtökön: Szent Atanáz püspök és egyháztanító
Pénteken: Szent Fülöp és Szent Jakab apostolok – Ü

 

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

 

PROGRAMOK A PLÉBÁNIÁN

  1.  Hétfő este elmarad a liturgikus katekézis.
  2. Kedd délelőtt 9 órától baba-mama klub lesz.
  3. Kedd este fél 6-tól gerinctorna az Ifi-klubban.
  4. Szerda este nem lesz felnőtt katekézis.
  5. Csütörtökön egész napos szentségimádást tartunk a kápolnában a szokott rend szerint.
  6. Csütörtök este 6 órakor filmklub lesz a tanácsteremben.

 

FELHÍVÁS

  1. Április 29-én, hétfőn délután 5 órakor a Petőfi Sándor Katolikus Általános Iskola anyák napi műsort ad plébániánkon, amelyre szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt! Részletek a plakáton.
  2. Szerdán, május 1-én délután 3 órakor tartunk szentmisét. Az urnatemető 14-18 óráig látogatható, irodai ügyintézés nem lesz. Egyéb napokon a megszokott rend szerint tartunk nyitva.
  3. Szombaton a reggeli szentmise után rózsafűzér imádság lesz közösségünk gyermekeiért, fiataljaiért, amire szeretettel várjuk az érdeklődőket.
  4. A plébánia hitoktatói idén isnapközis táborba várják a hittanos gyermekeket a nyári szünet első hetében, június 24-28-ig (hétfőtől péntekig) 8.00-16.00 óráig. A tábor mottója: „Jézus, taníts minket imádkozni!” Részvételi díj (adomány): 20 000,- Ft, mely tartalmaz „hittanos” és szabadidős programokat, valamint háromszori étkezést. Helyszín: Szentcsalád Plébánia (6000 Kecskemét, Irinyi u. 62.) Információk a hittanároknál és a szentcsalad.hittan@gmail.com címen. Jelentkezési felülethez QR kódot az előtérben találtok, vagy ide kattintva érhetitek el.
  5. Szeretettel hívunk Benneteket a Szentcsalád Plébánia Közösségi Táborába július 3-7-ig, a győri Apor Vilmos Katolikus Iskolaközpont Kollégiumába. A táborba fiatalokat, időseket, egyedülállókat, családokat is várunk! Részletek és jelentkezési lap ide kattintva található, nyomtatott formában az iroda előtti asztalról is elvihető.
  6. Kérünk titeket, hogyadóbevalláskor ne felejtsetek el rendelkezni az adó 1+1 %-ról! Az első 1%-ot a Magyar Katolikus Egyház javára, a 0011-es technikai szám megjelölésével. A második 1%-ot javasoljuk a plébánia Szent Erzsébet Alapítványa javára felajánlani, melynek adószáma 18342860-1-03Hálásan köszönjük az adományokat!