A hét ünnepei, szentjei:

Hétfőn: A Fatimai Boldogságos Szűz Mária
Vasárnap: Pünkösdvasárnap – FÜ

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

 

PROGRAMOK A PLÉBÁNIÁN

  1.  Hétfő este 6 órától liturgikus katekézisre hívunk benneteket.
  2. Kedd délelőtt 9 órától baba-mama klub lesz.
  3. Kedd este 5-től gerinctorna az Ifi-klubban.
  4. Szerda este 6 órakor felnőtt katekézisre várunk minden érdeklődőt.
  5. Csütörtökön egész napos szentségimádást tartunk a kápolnában a szokott rend szerint.
  6. Csütörtök este 6 órakor filmklub lesz a tanácsteremben.

FELHÍVÁS

  1. Május 20-án, pünkösdhétfőn nem lesz szentmise. A plébániahivatal zárva lesz, az urnatemető 10-12 óráig látogatható. Egyéb napokon a megszokott rend szerint tartunk nyitva.
  2. Irgalom Forrása dicsőítő és közbenjáró szolgálat lesz május 26-án, vasárnap délután fél 4-től a Nagytemplomban.
  3. Szeretettel hívunk Benneteket a Szentcsalád Plébánia Közösségi Táborába július 3-7-ig, a győri Apor Vilmos Katolikus Iskolaközpont Kollégiumába. A táborba fiatalokat, időseket, egyedülállókat, családokat is várunk! Részletek és jelentkezési lap a honlapon található, nyomtatott formában az iroda előtti asztalról is elvihető.
  4. Május 18-án több mint egy évtized után újra Kecskeméten lesz a magyarországiHit és Fény közösség zarándoklata. Helyszín: a Mária-kápolna előtti rét. A szervezők szeretettel várják azokat, akiknek megnyílik a szívük az értelmi sérült emberek számára. Örömmel fogadnak el segítséget a helyi közlekedésben, a vasútállomástól a Mária-kápolnához való eljutásban is. (email: greguserzsi@gmail.com; mobil: +36 30 157 9456) Részletes program a plakáton olvasható.