A hét ünnepei, szentjei:

Szombaton: Szent Jusztínusz vértanú
Vasárnap: Krisztus Szent Teste és Vére, Úrnapja

 

Szeretettel köszöntjük azokat, akik a héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat vagy házassági évfordulójukat. A jó Isten áldása legyen életeteken!

 

PROGRAMOK A PLÉBÁNIÁN 

  1. Hétfő este 6 órától liturgikus katekézisre hívunk benneteket.
  2. Kedd délelőtt 9 órától baba-mama klub lesz.
  3. Kedd este fél 6-tól gerinctorna az Ifi-klubban.
  4. Szerda este 6 órakor felnőtt katekézisre várunk minden érdeklődőt.
  5. Csütörtökön egész napos szentségimádást tartunk a kápolnában a szokott rend szerint.
  6. Csütörtök este 6 órakor filmklub lesz a tanácsteremben.

 

FELHÍVÁS

  1. Szombaton a reggeli szentmise után rózsafűzér imádság lesz közösségünk gyermekeiért, fiataljaiért, amire szeretettel várjuk az érdeklődőket.
  2. Jövő vasárnap (június 2-án) a Szent Imre Iskola csoportjának elsőáldozására kerül sor a délelőtti 10 órai szentmisében. Javasoljuk, hogy a közel 50 fős létszám miatt, aki nem érintett, próbáljon másik misét választani. Imádkozzunk az elsőáldozókért!
  3.  Június 9-én a Duna Televízió tőlünk közvetíti a 10 órai szentmisét, ami 11 órakor kerül adásba. Legyünk sokan, ahogy szoktunk, hogy megkönnyítsük az operatőrök dolgát!
  4. Szeretettel hívunk Benneteket a Szentcsalád Plébánia Közösségi Táborába július 3-7-ig, a győri Apor Vilmos Katolikus Iskolaközpont Kollégiumába. A táborba fiatalokat, időseket, egyedülállókat, családokat is várunk! Részletek és jelentkezési lap a honlapon található, nyomtatott formában az iroda előtti asztalról is elvihető.