Hét ünnepei, szentjei:
Hétfő: Urunk születésének hírüladása (Gyümölcsoltó Boldogasszony)

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója.
A jó Isten áldása legyen életeteken!


  1. Idén nagyböjtben is sor kerül a Karitász szervezésében tartós élelmiszer gyűjtésre. Adományaitokat, a szokott módon, az előtérben elhelyezett dobozban gyűjtjük.

  2. Kedden (03.26.)Baba-mama klubba várjuk a kismamákat és gyermekeiket 9.00-tól.

  3. Szerdán (03.27.) A Szentségimádás iskolájának záró alkalmára kerül sor 18.00-tól a kápolnában.

  4. Plébániai Karitász csoportunk mától nem fogad ruha adományokat, köszönjük az elmúlt évek számos adományát.
    Ruha felajánlásaitokat a városban több helyen fogadják továbbra is, melyekről az irodában kaphattok tájékoztatást.Az egyéb adományokkal kapcsolatban pedig, tisztelettel kérjük, hogy személyes egyeztetés nélkül ne hagyjatok a plébánia épületében különféle adomány tárgyakat. Továbbá tartsuk tiszteletben egymást azzal, hogy olyan dolgokat ajánlunk fel, amelyeket a színvonalukra és az állapotukra való tekintettel, magunk is szívesen megkapnánk.


  5. Nagyböjti plébániai célgyűjtés: Köszönjük az eddigi adományokat!
    A korábban hirdetettek szerint, a nagyterem orgonáját a kápolnába költöztetjük, a színvonalas liturgikus szolgálat érdekében. A nagyterembe egy nagyobb modernebb hangszert szeretnénk vásárolni, ehhez várjuk adományaitokat idén nagyböjtben.
    Adományaitokat elhelyezhetitek: 1. anonim módon a nagyteremben erre a célra elhelyezett perselybe.
    2. Az irodában befizetve, ahol névre szóló emléklapot kaptok.


  6. Idén tavasszal is kirándulásra várjuk a hittanosokat és családjaikat. Még több hely van, jelentkezzetek bátran! Az úti célunk ezúttal a Tihanyi Apátság és a balatonfűzfői „Balatoni-Bob” élménypark. Időpont: 2019. május 4. szombat. Részletek a plakáton. Jelentkezés és további információ Kerekes Mónika és Takács Gábor hittanároknál.

  7. A Piarista iskola hirdetése:
    ” Szeretettel hívjuk és várjuk a leendő első osztályos gyermekeket és családjukat a Piarista Általános Iskola idei utolsó beiskolázási programjára, a „Kikelet szigetre”, 2019. március 29-én, pénteken, délután fél ötre az iskola dísztermébe. Bővebb információ az iskola honlapján található.”