2023. május 28. – Heti hirdetések

2023. május 28. – Heti hirdetések

A hét ünnepei, szentjei:

Hétfőn: Boldogságos Szűz Mária az Egyház anyja
Csütörtökön: A mi Urunk, Jézus Krisztus, az Örök Főpap
Szombaton: Lwanga Szent Károly és társai vértanúk
Vasárnap: Szentháromság vasárnapja

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

 

PROGRAMOK A PLÉBÁNIÁN

 1. Pünkösdhétfőn nem lesz szentmise a plébánián, az urnatemető és a plébániahivatal is zárva tart.
 2. Kedden délelőtt 9 órától baba-mama klub.
 3. Szerdán este fél 7-től felnőtt katekézis lesz.
 4. Csütörtökön egész napos szentségimádást tartunk a kápolnában.
 5. Csütörtökön este 6 órakor filmklubba várunk benneteket.

FELHÍVÁS

 1.  Idén is napközis táborba várjuk plébániánk hittanosait, és a közösségünkhöz tartozó családok iskolás korú gyermekeit. Két turnust tervezünk: június 19-23 és 26-30. (hétfőtől péntekig) 8.00 és 16.00 közt biztosítunk programokat, felügyeletet és háromszori étkezést. A részvételi díj 20000.- Ft. Jelentkezni a szentcsalad.hittan@gmail.com címen lehet. További információ a hittanároknál.
 2.  A Piarista Iskola digitális kultúra/informatika szakos pedagógust és leánykollégiumi nevelőtanárt keres. További információ az iskola honlapján olvasható.
 3.  Szeretettel hívunk benneteket a nyári Közösségi táborba, Győrbe július 5-9-ig. A tábor mottója: „Krisztus a mi jövőnk”. Ferenc pápa magyarországi látogatásának beszédei adják az előadások és beszélgetések alapját. Jelentkezési lapot részletes információkkal a honlapon, nyomtatott formában az előtérben találtok. Jelentkezési határidő: június 4.
 4. Június 24-én, szombaton 10 órakor Érsek atya Kalocsán pappá szenteli Tompa Szabolcs kecskeméti kispapot. Aki szeretne részt venni, de önállóan nem tudja megoldani az utazást, az mielőbb jelentkezzen e-mailben vagy személyesen az irodában, hogy meg tudjuk szervezni az utat. Kérjük, hogy aki szívesen visz másokat a saját kocsijában, az is jelezzen felénk, mert buszt csak akkor rendelünk, ha kellő számú jelentkező összegyűlik. Szabolcsnak ajándékot közösen is szeretnénk adni, aki ehhez hozzájárulna, az irodában teheti meg. Hordozzuk Szabolcsot imáinkban!
2023. május 28. – Heti hirdetések

2023. május 21. – Heti hirdetések

A hét ünnepei, szentjei:

Pénteken: Néri Szent Fülöp áldozópap
Szerdán: Szűz Mária, keresztények Segítsége
Vasárnap: Pünkösdvasárnap

 

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

PROGRAMOK A PLÉBÁNIÁN

 1. Hétfőn egész napos szentségimádás lesz a kápolnában.
 2. Hétfőn este 6 órától liturgikus katekézisre hívunk benneteket a könyvtárba.
 3. Kedden délelőtt 9 órától baba-mama klub.
 4. Szerdán nyugdíjas klub fél 10-től.
 5. Szerdán este fél 7-től felnőtt katekézisre várunk minden érdeklődőt.
 6. Csütörtökön egész napos szentségimádást tartunk a kápolnában.
 7. Csütörtökön este 6 órakor filmklub lesz a tanácsteremben.
 8. Vasárnap az esti szentmise után pünkösdi Szentlélekváró imaestre hívunk benneteket a nagyterembe.
 9. Május 29-én, Pünkösdhétfőn nem lesz szentmise a plébánián, az urnatemető és a plébániahivatal is zárva tart.

FELHÍVÁS

 1. Idén is napközis táborba várjuk plébániánk hittanosait, és a közösségünkhöz tartozó családok iskolás korú gyermekeit. Két turnust tervezünk: június 19-23 és 26-30. (hétfőtől péntekig) 8.00 és 16.00 közt biztosítunk programokat, felügyeletet és háromszori étkezést. A részvételi díj 20000.- Ft. Jelentkezni a szentcsalad.hittan@gmail.com címen lehet. További információ a hittanároknál.
 2. A Piarista Iskola digitális kultúra/informatika szakos pedagógust és leánykollégiumi nevelőtanárt keres. További információ az iskola honlapján olvasható.
 3. Idén ősszel zarándoklatot szervezünk Rómába október 1-7-ig, Tóth Tamás atya vezetésével. A programok között szerepel a klasszikus Róma, a katakombák, a Szent Péter-bazilika megtekintése, részvétel a pápai audiencián, tengerparti kirándulás.
  Az utazás a repülőjegyek árának emelkedése miatt 310.000 Ft, jelentkezni 110.000 Ft-os előleg befizetésével az irodában lehet. Bővebb információt az irodában vagy Zoli atyánál kérhettek.
 4. Szeretettel hívunk benneteket a nyári Közösségi táborba, Győrbe július 5-9-ig. A tábor mottója: „Krisztus a mi jövőnk”. Ferenc pápa magyarországi látogatásának beszédei adják az előadások és beszélgetések alapját. Jelentkezési lapot részletes információkkal a honlapon, nyomtatott formában az előtérben találtok. Jelentkezési határidő: június 4.
2023. május 28. – Heti hirdetések

2023. május 14. – Heti hirdetések

A hét ünnepei, szentjei:

Vasárnap: Urunk mennybemenetele

 

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

 

PROGRAMOK A PLÉBÁNIÁN

 1. Hétfőn este 6 órától liturgikus katekézisre hívunk benneteket a könyvtárba.
 2. Kedden délelőtt 9 órától baba-mama klub lesz.
 3. Szerdán este fél 7-től felnőtt katekézisre várunk minden érdeklődőt.
 4. Csütörtökön egész napos szentségimádást tartunk a kápolnában.
 5. Csütörtökön este 6 órakor filmklub lesz a tanácsteremben.

FELHÍVÁS

 1. Jövő vasárnap a Szent Imre Iskola csoportjának elsőáldozására kerül sor a délelőtti (10.00) szentmisében. Javasoljuk, hogy a közel 50 fős létszám miatt, aki nem érintett, próbáljon másik misét választani. Imádkozzunk az elsőáldozókért!
 1. Idén is napközis táborba várjuk plébániánk hittanosait, és a közösségünkhöz tartozó családok iskolás korú gyermekeit. Két turnust tervezünk: június 19-23 és 26-30. (hétfőtől péntekig) 8.00 és 16.00 közt biztosítunk programokat, felügyeletet és háromszori étkezést. A részvételi díj 20000.- Ft. Jelentkezni a szentcsalad.hittan@gmail.com címen lehet. További információ a hittanároknál.
 1. A Szolgálat a Közjóért és a Rászorultakért Alapítvány szervezésében jótékonysági garázsvásár megrendezésére kerül sor május 16-tól 19-ig 10-17 óra között a Hoffmann János utca 9. szám alatt.
 1. Idén ősszel zarándoklatot szervezünk Rómába október 1-7-ig, Tóth Tamás atya vezetésével. A programok között szerepel a klasszikus Róma, a katakombák, a Szent Péter-bazilika megtekintése, részvétel a pápai audiencián, tengerparti kirándulás.
  A repülős utazás 250.000 Ft, jelentkezni 50.000 Ft-os előleg befizetésével az irodában lehet. Plakátot az előtérben találtok, bővebb információt az irodában vagy Zoli atyánál kérhettek.
 1.  A Közösségi táborunknak új helyet kell keresnünk, mert a szarvasi szálláshelyen, nyáron felújítási munkálatokba kezdenek. Egyelőre ne küldjetek jelentkezési lapot, a héten döntés születik az új helyszínről, akkor küldjük az új lapot és minden információt!