A hét ünnepei, szentjei:

Hétfőn: Boldog Batthyány-Strattmann László hitvalló
Szerdán: Szalézi Szent Ferenc püspök és egyháztanító
Csütörtökön: Szent Pál apostol megtérése – Ü
Pénteken: Szent Timóteus és Szent Titusz püs­pö­kök

 

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

 

PROGRAMOK A PLÉBÁNIÁN

  1. Hétfő este 6 órától liturgikus katekézisre hívunk benneteket.
  2. Kedd délelőtt 9 órától baba-mama klub lesz.
  3. Kedd este fél 6-tól gerinctorna az Ifi-klubban.
  4. Szerdán nyugdíjas klub fél 10-től.
  5. Szerda este elmarad a felnőtt katekézis.
  6. Csütörtökön egész napos szentségimádást tartunk a sekrestyében a szokott rend szerint.
  7. Csütörtök este 6 órakor filmklub lesz a tanácsteremben.

FELHÍVÁS

  1.  kézbe áldozás helyes módja a következő: az áldoztatóhoz lépve, kesztyű, rózsafüzér és minden egyéb dolog nélkül, trónt formálva tartjuk a tenyerünket (egyik tenyerünket a másikra helyezzük), ahová az áldoztató az Eucharisztiát helyezi, majd az Eucharisztiát rögtön, az áldoztató előtt magunkhoz vesszük.
  2. Kérjük a kedves szülőket, hogy a vasárnapi gyerekliturgiára időben hozzák gyermekeiket!
  3. Jövő héten kerül megrendezésre az Ökumenikus imahét. A helyszín idén a Nagytemplom, az alkalmak 17 órakor kezdődnek. Részletek a plakáton.
  4. Krisztus a jövőnk – Ferenc pápa magyarországi apostoli látogatása című díszkötet bemutatójára kerül sor plébániánkon január 31-én, szerdán 18 órakor. A kötetet Dr. Tóth Tamás mutatja be, tapasztalatairól beszél többek között Hatházi Róbert plébános. Részletek a plakáton. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!
  5. Jövő vasárnap (01. 28.) ismét„kávéházba” hívunk bennetek. A 10 órai szentmise után az ifi-klubban várunk mindenkit kávézásra, teázásra, beszélgetésre.
  6. Szeretettel várunk kicsiket és nagyokat a február 3-án, szombaton 16 órakor kezdődő farsangi batyus bálunkra. Kérjük, ide kattintva jelentkezzetek, ahol részletes információkat olvashattok. Jelentkezési határidő: január 31. (szerda) 12:00 óra.