Hét ünnepei, szentjei:
Péntek: Szent Péter apostol székfoglalása
Szombat: Szent Polikárp püspök és vértanú

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!


1.         Hétfőn (02.18.) a 18.00-kor kezdődő szentmise után képviselőtesti ülésre várjuk a testületi tagokat a tanácsterembe.


2.         Kedden (02.19.) Kisgyermekes szentségimádásra várjuk a kismamákat és gyermekeiket 9.00-tól a kápolnába.


3.         Szerdán (02.20.) 18.00-tól a nagytemplomban veszünk részt szentmisén, ahol az Eucharisztikus világkongresszus missziós keresztje előtt imádkozhatunk. Ezen a napon a szentmisét Hatházi Róbert plébános atya mutatja be. Imádkozzunk minél többen együtt ezen az estén a Nagytemplomban.

Ezen a napon a bibliaóra értelem szerűen elmarad!


4.         Szombaton (02.23.) hagyományos Plébániai farsangi „batyus” bálra 18.00-tól kerül sor. Hittanosok műsora, jelmezverseny, tombola, zene, tánc a program az előző évekhez hasonlóan!


5.         Vasárnap (02.24) a 10.00-kor kezdődő szentmisében a betegek szentségének közösségi kiszolgáltatására kerül sor. A szentséget felvétele lehetséges mindazoknak akik, egészsége idős kor vagy tartós betegség miatt veszélyben van. A szentség felvételéhez a „kegyelem állapotában” szükséges lenni, ezért, aki szeretné felvenni, gondoskodjon a szentgyónás elvégzéséről a betegek szentségének felvétele előtt!